Wie zijn wij?

De mensen van de Bolderkids

De Bolderkids is een vennootschap onder firma van onderstaande 3 vennoten. De organisatie is klein, plat en overzichtelijk. Iedereen beschikt over de vereiste diploma’s en voldoet aan de aanvullende eisen om met jonge kinderen te mogen werken. Op de groep zult u voornamelijk Marieke en Karin treffen. Hettie is onze vliegende keep en onze hulp in nood.

Hettie Vrooyink
Hettie werkt al ruim 30 jaar in de kinderopvangbranche. Met veel passie en kennis doet ze nog erg veel achter de schermen en komt ze regelmatig even op de groep om even te kletsen met de kinderen en hun ontwikkeling te volgen. Hettie verzorgt de coaching van de mensen op de groep. Daarnaast staat Hettie altijd stand-by om in te vallen op de groep. Samen met haar man Jos en zoon Jens is ze ook druk met het runnen van het Bolderhuis. Dit is een gezinshuis in het achterhuis van de boerderij. (www.bolderhuis.nl).

Karin Smit
In 2008 kwam Karin binnen bij de Bolderkids als ouder. Haar kinderen zijn inmiddels de Bolderkids helemaal ontgroeid en zitten al op het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Echter, Karin is gebleven bij de Bolderkids. Voorafgaand hieraan heeft Karin jarenlang in een kinderopvang gewerkt in Zuidlaren.

Marieke Vrooyink
Marieke is al sinds 2012 betrokken bij de Bolderkids. Als dochter van Hettie heeft ze al vanaf haar jonge jaren de kinderopvang met de paplepel ingegoten gekregen. Inmiddels is Marieke zelf moeder van twee prachtige kinderen.