Huisregels

Huisregels van de Bolderkids


Algemeen
Kinderen  worden aangemeld middels het aanmeldingsformulier.
Ouders worden bij aanmelding op de hoogte gebracht van de wachttijd/lijst.

Hal
Gezien de kleinschaligheid van de Bolderkids, is er geen speciale plek voor buggy’s. Ouders nemen zelf de buggy mee.
Indien nodig kunnen ouders de buggy of autostoel achterlaten in de hal van het woongedeelte van de eigenaresse.

Halen/Brengen
Ouders kunnen hun auto buiten de hekken parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het veilig lopen van en naar de auto.
Ouders worden verzocht zorgvuldig om te gaan met het sluiten van de hekken naar de straat. Bij het halen en brengen zit de sleutel in de voordeur, zodat ouders zelf naar binnen kunnen.

Huiskamer
Speelgoed wordt regelmatig opgeruimd, samen met de kinderen. Speelgoed heeft een vaste plek, in de bakken van de kasten en in de vensterbanken. Kinderen mogen zelf niet de bakken speelgoed uit de kasten halen. Tijdens de eetmomenten mag er niet gespeeld worden aan tafel. Als kinderen eigen speelgoed meenemen is de afspraak dat andere kinderen er ook mee mogen spelen. Als dat niet mag moet het speelgoed terug in de tas in de hal zodat andere kinderen er niet bij kunnen komen. We kunnen namelijk niet garanderen dat eigen meegebracht speelgoed niet stuk gaat.
Binnen staat geen rijdend materiaal en zijn geen ballen aanwezig. Fietsen en met de bal spelen doen we alleen buiten.

Slaapkamers
Kinderen mogen niet spelen op de slaapkamers. Ook mag er geen speelgoed meegenomen worden naar de slaapkamers. We kijken regelmatig bij de kinderen die slapen en tevens maken we gebruik van een babyfoon.

Verschoonruimte/keuken
Kinderen mogen niet spelen in de keuken/verschoonruimte. Kinderen zijn alleen onder toezicht van ons aanwezig in deze ruimte. Als kinderen hun handen wassen zijn we daar altijd bij aanwezig zodat ze niet per ongeluk de warm water kraan kunnen open draaien.

Annen, februari 2012.