Thema’s

Gedurende het jaar hebben we om de zoveel weken een leuk thema bij de Bolderkids. Tijdens deze themaweken doen we met de kinderen activiteiten die passen bij de thema’s, knutselen we iets wat daarbij hoort en lezen we voor uit boeken waarin het thema terug komt. 

Augustus 2020 – september 2020: Welkom in het dierenrijk! 
De campingweken hebben we achter ons gelaten en de camping is inmiddels weer gesloten. Het nieuwe thema dat voor de deur staat is: Welkom in het dierenrijk! In het thema staan dus alle dieren centraal, met uiteindelijk natuurlijk op 4 oktober: dierendag! Zo knutselen we zebra’s, giraffes, leeuwen, mooie vogels en vissen. Maar we lezen ook voor over de avonturen van een krokodil en de avonturen van de boerderijdieren. Daarnaast hebben we een bak vol met mini dieren waar de kinderen volop mee kunnen spelen!

 

 

Juli 2020 – augustus 2020: De campingweken 
Momenteel zitten we midden in de campingweken. De tuin achter hebben we omgetoverd tot camping ‘De Bolderkids’. Vanaf de ingang voor word je door middel van bordjes doorverwezen naar de camping achter. De opvang in het voorhuis is omgetoverd tot het wc-gebouw. We spelen achter in de caravan, op de trampoline en doen spelletjes op het gras. Vooral met het warme weer spelen we ook met water en smeren we ons goed in met zonnebrandcrème voordat we naar de camping gaan 🙂 .